Υλικά
1 πακέτο Φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη 450 γρ. 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη 400 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. κασέρι τριμμένο 300 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 2-3 κουταλιές σούπας γάλα Μαϊντανό και δυόσμο ψιλοκομμένα  Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
–  Βάζουμε σε ένα μπολ τα τυριά, το γάλα, το μαϊντανό και το δυόσμο. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και το πιπέρι, και ανακατεύουμε. 
–  Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 2 λωρίδες πλάτους 15 εκ. ή σε όποιο σχήμα θέλουμε. Παίρνουμε δύο-τρία φύλλα και τα αλείφουμε ένα-ένα με ελαιόλαδο.
–  Βάζουμε στην άκρη της λωρίδας 2 κουταλιές της σούπας γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία µε τα υπόλοιπα φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση, φτιάχνοντας συνολικά 20 ρολάκια.
–  Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί ή σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, και τα αλείφουμε από πάνω µε το υπόλοιπο λάδι.
–  Ψήνουμε τα ρολά μας στους 180º C, για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Δείτε πώς μπορείτε να τυλίγετε και να γεμίζετε τα ρολίνια εύκολα και γρήγορα