Κατάλληλη για να βουτάτε λαχανικά και να γαρνίρετε κάθε σαλάτα. Κατασκευάζεται σε λεπτά στο μπλέντερ ή στον επεξεργαστή τροφίμων.

Υλικά 1/2 ή 1 αβοκάντο 1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2-4 κουταλιές της σούπας νερό Χυμό μοσχολέμονου (περίπου 1 μοσχολέμονο) 1 μεσαία σκελίδα σκόρδο Αλάτι  Κόκκινες πιπεριές  Εκτέλεση Σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων ρίξτε τα υλικά για το dressing μέχρι να ομογενοποιηθούν. Φυλάσσεται στο ψυγείο για 5-7 ημέρες.