Υλικά για 4-6 μερίδες 158 θερμίδες 2 μεγάλα αγγούρια, ξεφλουδισμένα ή μη 1 αβοκάντο κομμένο σε μικρά κομμάτια Περίπου 30 ρώγες σταφυλιού, κομμένες στη μέση 2 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.γ. ξύδι 1 1/2 κ.γ. λιωμένο σκόρδο 1/4 φλ. φρέσκα φύλλα δυόσμου 1 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση Κόψτε τα αγγούρια πρώτα κατά μήκος και μετά σε κομμάτια. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ρίξτε τους αλάτι. Αφήστε τα για 20-25 λεπτά, έτσι ώστε το αλάτι να τα βοηθήσει να αποβάλουν το νερό τους. Έπειτα ξεπλύνετε το αλάτι και στεγνώστε τα αγγούρια. Ανακατέψτε τα αγγούρια, τα σταφύλια και το αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο και τον δυόσμο. Γαρνίρετε τη σάλτσα πάνω από τη σαλάτα, έτσι ώστε να απλωθεί παντού. Αν θέλετε προσθέστε λίγο αλάτι. Καλή όρεξη!