Υλικά για 5-6 μερίδες 1 πιπεριά χαλαπένιο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 3 κουταλιές της σούπας χυμό μοσχολέμονο 1/4 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο πιπέρι 1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι Πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 αγγούρια κομμένα σε λεπτές, στρογγυλές φέτες 4 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο Εκτέλεση Κόψτε την πιπεριά και το σκόρδο σε ένα μπολ. Προσθέστε το μοσχολέμονο, τα πιπέρια, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν. Κόψτε τα αγγούρια σε λεπτές, στρογγυλές φέτες με ένα αιχμηρό μαχαίρι. Προσθέστε τα στο μίγμα και ανακατέψτε. Ψιλοκόψτε και τον κόλιανδρο και προσθέστε τον στα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε και πάλι.  Μπορείτε να σερβίρετε αμέσως ή να αφήσετε τη σαλάτα μερικές ώρες στο ψυγείο για να μαριναριστεί.