Απολαύστε την πάνω από φρυγανισμένο ψωμί με φρέσκο βούτυρο.

Υλικά 

• 1 κιλό φράουλες • 500 γρ. ζάχαρη • 3 τεμ. αστεροειδή γλυκάνισα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη.

Τις αφήνουμε  για 30-60 λεπτά.  Τις αδειάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τα αστεροειδή γλυκάνισα.

Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά μέχρι να διαλυθούν.

Γεμίζουμε  τα βάζα, τα κλείνουμε με το καπάκι και τα τοποθετούμε ανάποδα, έτσι ώστε η μαρμελάδα να μην μπορεί να μπει αέρας.

Μόλις κρυώσει το βάζο, το αποθηκεύουμε στο ντουλάπι.

Όταν ανοίξουμε τη μαρμελάδα, τη βάζουμε στο ψυγείο.