Υλικά  1 κιλό βύσσινα 1 κιλό ζάχαρη 2 κ.σ. χυμό λεμονιού Εκτέλεση Πλύνετε καλά τα βύσσινα και τρίξτε τα στον τρίφτη τυριού για να βγάλουν όλο τον χυμό τους. Βάλτε σε ένα μπολ τα υπολείμματα από τα βύσσινα, ρίξτε λίγο νερό και ανακατέψτε καλά ώστε να βγάλουν κι άλλο χυμό. Ρίξτε τα σε ένα σουρωτήρι και όσο χυμό βγάλουν, ρίξτε τον στον υπόλοιπο χυμό. Προσθέστε τη ζάχαρη και βράστε μέχρι να αρχίσει να σχηματίζεται ένα ελάχιστα πηχτό σιρόπι. Προσθέστε και τον χυμό λεμονιού. Φυλάξτε το σιρόπι σε ένα γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο και όποτε θέλετε να απολαύσετε βυσσινάδα, ανακατέψτε 1-2 δάχτυλα σιρόπι με παγωμένο νερό και παγάκια. Καλή απόλαυση!