Υλικά  λαγάνα κομμένη στη μέση ελιές ψιλοκομμένες λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό) τυρί φέτα τριμμένο (προαιρετικό) Για τη σάλτσα 4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια   λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά