Υλικά λαγάνα κομμένη στη μέση ελιές ψιλοκομμένες λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό) τυρί φέτα τριμμένο
(προαιρετικό) Για τη σάλτσα 4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά
Λαχταριστή λαγάνα- πίτσα!
Αν σας περίσσεψε λαγάνα από την Καθαρή Δευτέρα, ή γενικά αν θέλετε να φτιάξετε μια σαρακοστιανή συνταγή, εύκολη και οικονομική, τότε η πίτσα-λαγάνα που σας προτείνουμε θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Και τα παιδιά θα την λατρέψουν βέβαια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα Αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα καθιερωμένα δώρα του Πάσχα και είναι ένα έθιμο που επιβιώνει σε πολλά χωριά της... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ