Υλικά λαγάνα κομμένη στη μέση ελιές ψιλοκομμένες λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό) τυρί φέτα τριμμένο
(προαιρετικό) Για τη σάλτσα 4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά
Λαχταριστή λαγάνα- πίτσα!
Αν σας περίσσεψε λαγάνα από την Καθαρή Δευτέρα, ή γενικά αν θέλετε να φτιάξετε μια σαρακοστιανή συνταγή, εύκολη και οικονομική, τότε η πίτσα-λαγάνα που σας προτείνουμε θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Και τα παιδιά θα την λατρέψουν βέβαια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεξικάνικη σαλάτα Ψάχνετε για ένα γρήγορο και υγιεινό πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε σε μόλις 20 λεπτά; Δοκιμάστε αυτή τη μεξικάνικη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητό κουνουπίδι Φτιάχνουμε το δικό μας ντιπ για να βουτήξουμε αυτά τα υγιεινά buffalo «wings» από κουνουπίδι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματόσουπα με κριθαράκι και πέστο Εύκολο και υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια - έτοιμο σε 30 λεπτά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ