Υλικά 5 μεγάλα αυγά (από τα 4 θα κρατήσουμε μόνο τα ασπράδια) ¼ κιλό Χωριό Φέτα ή Χωριό Ελαφρύ 1 μικρό κρεμμυδάκι 2 σέλερι μέτριου μεγέθους 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρουτόν αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμυδάκι. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά -μαγιονέζα, κρουτόν, φέτα τριμμένη , σέλερι, αυγά, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι-, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως
Αυγοσαλάτα με φέτα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα Σερβίρετε αυτή την αλμυρή τάρτα για δεκατιανό, μεσημεριανό γεύμα ή ως ορεκτικό στο δείπνο σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Super berry smoothie με βρώμη Βάλτε τα αγαπημένα σας μούρα στο smoothie σας για να το κάνετε πιο υγιεινό και βρώμη για να γίνει... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σολομό Αυτά τα superfood scrambled eggs είναι μια γευστική και χορταστική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματοχυμός Το αγαπημένο μας φρούτο (για άλλους λαχανικό) περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιγαρέλι με σουπιά & λιαστή ντομάτα Το σπετσερικό είναι κερκυραϊκό μείγμα μπαχαρικών, που βρίσκουμε έτοιμο σε μπαχαράδικα ή το φτιάχνουμε αναμειγνύοντας από ¼ κ.γ. από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ