Αυτή η ομελέτα βρώμης είναι ένα θρεπτικό πρωινό που μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά. Ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει καλά μια απαιτητική μέρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μπαχαρικά και την ποσότητα και τα είδη λαχανικών στη συνταγή σύμφωνα με τα γούστα σας. Σερβίρετε αυτήν την ομελέτα πάνω από μια φέτα ψωμί, ή ανάμεσα σε δύο φέτες, σαν σάντουιτς. Υλικά 2 αυγά 1/4 φλυτζάνι βρώμης 4 κουταλιές της σούπας γάλα Αλάτι  Κουρκουμάς 1/2 κουταλάκι ρίγανη 1/3 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι Λάδι για το τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια 2 κουταλιές της σούπας καρότο τριμμένο 2 κουταλιές της σούπας πιπεριά καγιέν σε σκόνη 2 κουταλιές της σούπας ντομάτα αποφλοιωμένη 2 πράσινα τσίλι ψιλοκομμένα μερικά φύλλα κόλιανδρου Εκτέλεση 1. Χτυπήστε τα αυγά μέχρι να γίνουν αφρώδη. 2. Ανακατέψτε τη βρώμη, τον κουρκουμά, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και προσθέστε το γάλα, ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί ένα μίγμα. 3. Προσθέστε τα αυγά σε αυτό το μίγμα και χτυπήστε. 4. Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξτε το μείγμα στο λάδι, απλώνοντάς το ομοιόμορφα. 5. Προσθέστε τα λαχανικά όταν τηγανιστεί η ομελέτα. 6. Ανακατέψτε την ομελέτα μετά από ένα λεπτό και συνεχίστε το τηγάνισμα για ακόμα ένα λεπτό. 7. Σερβίρετε την ομελέτα!