Υλικά

2 αβοκάντο

1 μικρή ντομάτα, ξεφλουδισμένη (ή δύο τοματάκια του κουτιού)

1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης

1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι

1-2 σκελίδες σκόρδου

χυμός από 2 μοσχολέμονα (λάιμ)

μαϊντανός

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε σε μια λεκάνη.

Προσθέτουμε κομμένα σε ψιλούς κύβους την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

 Περιχύνουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα.

Πολτοποιούμε το μείγμα όπως κάνουμε με τον πουρέ

Το γκουκαμόλε το χρησιμοποιούμε ως ντιπ ή το αλείφουμε πάνω στο ψωμί.

Έτοιμο!