Υλικά 1 κοκκινωπή πατάτα Μπέρμπανκ (ή κάποια άλλη πατάτα)

1/3 φλιτζάνι σπανάκι 1/8 φλιτζάνι κρεμμύδι 2 κ.σ. γάλα καρύδας 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1/4 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδο Εκτέλεση Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό να βράζει, πλύνετε την πατάτα, ξεφλουδίστε την, κόψτε τη σε κομμάτια και ρίξτε τα στο νερό που βράζει. Αφήστε τα μέχρι να μαλακώσουν. Βγάλτε τις πατάτες από το νερό και ρίξτε τις σε ένα μπολ.  Προσθέστε το γάλα, το λάδι, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου και ανακατέψτε με ένα μίξερ χεριού μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίξτε το κρεμμύδι και το ξηρό σπανάκι στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σχηματίστε κεφτέδες με το μίγμα σας και τοποθετήστε τους σε μια λαδόκολλα, την οποία έχετε απλώσει πάνω στο ταψί. Ψήστε για 30-40 λεπτά ή μέχρι οι κεφτέδες να πάρουν χρώμα.