Υλικά 4 καλαμπόκια 4 κ.σ. μαγιονέζα 1 μοσχολέμονο 1/4 φλιτζάνι φέτα 1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο Εκτέλεση 1. Ψήστε τα καλαμπόκια στο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. 2. Βγάλτε τα από τον φούρνο και αλείψτε το κάθε ένα με μία κ.σ. μαγιονέζα. 3. Πασπαλίστε με κόλιανδρο και τυρί. 4. Στύψτε λεμόνι από πάνω τους. 5. Σερβίρετε όσο ακόμα είναι ζεστά.
Συνταγή για καλαμπόκι με φέτα και κόλιανδρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ