Υλικά 4 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε 4 κομμάτια 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη Αλάτι και πιπέρι 60 γρ. παρμεζάνα Μυρωδικά της αρεσκείας σας (ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι) Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις ντομάτες πάνω σε μια λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ συνδυάστε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και αλείψτε το μίγμα πάνω από τις ντομάτες. Έπειτα, προσθέστε στις ντομάτες το αλατοπίπερο, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά. Ψήστε στον φούρνο για 15-18 λεπτά μέχρι το τυρί και οι ντομάτες να πάρουν χρώμα.
Ψητές ντομάτες με παρμεζάνα και σκόρδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωριάτικη ομελέτα Αυτή η συνταγή είναι το τέλειο «πάντρεμα» της κλασικής ομελέτας με τη χωριάτικη σαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιαπράκια από την Κω Τα παραδοσιακά γιαπράκια από την Κω γίνονται με φρέσκα τρυφερά αμπελόφυλλα και συνήθως χωρίς αβγολέμονο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο γεύμα δοκιμάστε αυτήν την πιο υγιεινή (και πιο νόστιμη) εκδοχή του grilled cheese σάντουιτς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα Σερβίρετε αυτή την αλμυρή τάρτα για δεκατιανό, μεσημεριανό γεύμα ή ως ορεκτικό στο δείπνο σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Super berry smoothie με βρώμη Βάλτε τα αγαπημένα σας μούρα στο smoothie σας για να το κάνετε πιο υγιεινό και βρώμη για να γίνει... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σολομό Αυτά τα superfood scrambled eggs είναι μια γευστική και χορταστική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ