Υλικά 1/2 φλιτζάνι δημητριακά 20 ρώγες σταφυλιών 20 οδοντογλυφίδες 1/4 φλιτζάνι πλήρες γιαούρτι 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι Εκτέλεση 1. Ρίξτε τα δημητριακά σε ένα σακουλάκι, θρυμματίστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. 2. Περάστε ένα ξυλάκι ή μια οδοντογλυφίδα σε κάθε σταφύλι. 3. Σε ένα καθαρό μπολάκι ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι. Βουτήξτε το κάθε σταφύλι πρώτα στο μπολ με το γιαούρτι και στη συνέχεια στο μπολ με τα δημητριακά. 4. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα και φυλάξτε τα στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.