Υλικά 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τσένταρ 2-3 φέτες μαγειρεμένο μπέικον Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Στρώστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα. Απλώστε 1 κουταλιά τυρί τσένταρ στη λαδόκολλα. Μην τοποθετήσετε πολύ κοντά τη μία κουταλιά με την άλλη γιατί το τυρί θα λιώσει και θα κολλήσουν μεταξύ τους. Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και πασπαλίστε περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού πάνω από κάθε μερίδα τυριού. Ψήστε για 5-8 λεπτά, έχοντας πάντα το νου σας να μην καούν. Βγάλτε το ταψί από τον φούρνο, σηκώστε τη λαδόκολλα και αφήστε τις μερίδες να κρυώσουν. Απλώστε τις τραγανές μπουκιές σε ένα πιάτο, στο οποίο έχετε απλώσει χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφήσει το περιττό λάδι. Καλή όρεξη!