Υλικά για 12-15 μπισκότα 3 φλ. ζάχαρη άχνη 3/4 φλ. κακάο, σε σκόνη, κοσκινισμένο 1/2 κ.γ. αλάτι, χοντρό 150 γρ. κουβερτούρα υγείας, 35%-40% κακάο, ψιλοκομμένη 1 1/2 φλ. καρύδια, ψιλοκομμένα Ασπράδια από 4 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160°C. Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι σε ένα μπολ. Προσθέστε την κουβερτούρα, τα καρύδια και τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Στρώστε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με τη βοήθεια μιας κουτάλας πάρτε κομμάτια από το μίγμα και στρώστε τα στη λαδόκολλα, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. Καλύψτε τα με μια δεύτερη λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 12 λεπτά. Γυρίστε τα από την άλλη πλευρά και ψήστε για περίπου 12-13 λεπτά ακόμη. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά και διατηρείστε τα φρέσκα σε ένα τάπερ.