Υλικά 4 τορτίγιες 4 φέτες ζαμπόν 200 γραμμάρια από οποιαδήποτε τυριά της αρεσκείας σας Ντομάτες σε ροδέλες, ή σάλτσα ντομάτας  Εκτέλεση Βάζετε την τορτίγια σε λαδόκολλα Τη γαρνίρετε με σάλτσα ντομάτας Επιλέγετε τα υλικά που προτιμάτε και βάζετε τη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο (ή σε φουρνάκι) Ψήνετε στους 230 C (για 10 λεπτά περίπου) μέχρι να λιώσει το τυρί και η τορτίγια να γίνει τραγανή Την βγάζετε από το φούρνο, την κόβετε σε κομμάτια και την απολαμβάνετε!!