Υλικά 3 πατάτες μεγάλες 1 μικρό κρεμμύδι 3 κουταλιές αλεύρι 1 αυγό 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ ελαιόλαδο φέτα τριμμένη (προαιρετικά) Εκτέλεση Ψιλοτρίβετε τις πατάτες στον τρίφτη. Τις στίβετε στο χέρι ώστε να στραγγίσουν από τα υγρά τους Κάνετε την ίδια διαδικασία και με το κρεμμύδι Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και προσθέτετε την φέτα  Βάζετε στη φωτιά το λάδι να κάψει Πλάθετε το μείγμα της πατάτας σε μπαλάκια και το ρίχνετε στη φριτέζα (ή σε βαθύ τηγάνι)   Μόλις οι λουκουμάδες από αρχίζουν να ροδίζουν, τους βγάζετε και τους ακουμπάτε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν από το περιττό λάδι. Σερβίρετε αμέσως.