Φτιάξτε εύκολα ένα λαχταριστό προφιτερόλ σε 10 μόλις λεπτά. Κι όμως, γίνεται! Υλικά 640 ml γάλα   100 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος   150 γραμμάρια ζάχαρη   40 γραμμάρια κακάο   30 γραμμάρια κορν φλάουρ (νισεστέ)   1 μεγάλο αυγό   Λίγο αλάτι   1 βανίλια   Κρουασάν με γέμιση κρέμα σαμπάνιας, ή όποια άλλη λευκή γέμιση προτιμάτε. Εκτέλεση Βάζουμε λίγο παραπάνω από το μισό γάλα να βράσει σε δυνατή φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη, το κορν φλάουρ, αλάτι, το κακάο και ανακατεύουμε. Στο κρύο γάλα χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το μείγμα του κακάο. Ανακατεύουμε καλά και όταν το γάλα αρχίσει να βράζει το κατεβάζουμε από την φωτιά και ενώνουμε τα δύο μείγματα. Ανακατεύουμε καλά (για να μην μας ψηθεί το αυγό) και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξει. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά για να λιώσει. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε την κρύα κρέμα μαζί με κομμένα κρουασανάκια. Προαιρετικά διακοσμούμε με σαντιγί και μαρασκίνο.