Φτιάξτε ένα εύκολο και λαχταριστό τιραμισού σε 10’.  

Υλικά

500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 250 γραμμάρια από κάποιο τυρί μαλακό (αν δε βρείτε μασκαρπόνε πάρτε κάποιο τύπου Philadelphia) 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ (που θα βρείτε στα σούπερ-μάρκετ, ή σε ζαχαροπλαστείο)   1 κουταλιά της σούπας  στιγμιαίο καφέ 1 κουταλιά της σούπας κακάο για την επικάλυψη 

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη  Προσθέτουμε την άχνη και το τυρί και ανακατεύουμε μαλακά Αραιώνουμε τον στιγμιαίο καφέ σε 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό Βουτάμε τα μπισκότα στο αραιωμένο καφέ για πολύ λίγο και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ Στρώνουμε τη σαντιγί πάνω από τα μπισκότα και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και με τη δεύτερη στρώση Όταν κάνουμε μία στρώση απλώνουμε τα 2/3 του μείγματος πάνω από τα μπισκότα Τελειώνουμε με σαντιγί Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες Το βγάζουμε από το ψυγείο και πασπαλίζουμε με κακάο