Υλικά

 200γρ. φράουλες

1 κούπα άχνη ζάχαρη

3 φύλλα ζελατίνης

800γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι

Εκτέλεση

Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με νερό για 5-6 λεπτά.

Στο μεταξύ πολτοποίηστε τις φράουλες στο μπλέντερ μαζί με την άχνη ζάχαρη.

Το  1/3 από τις φράουλες το βάζετε  σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τις ζελατίνες.

 Το υπόλοιπο μείγμα από τις φράουλες το κρατάμε  στο ψυγείο.

Αφού λιώσουν οι ζελατίνες βγάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το γιαούρτι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.

Μοιράζουμε  το μείγμα σε μπολάκια και έπειτα στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν. 

Αφού σφίξουν , ρίχνουμε με το υπόλοιπο μείγμα από φράουλες και άχνη ζάχαρη και είναι έτοιμο!