Υλικά Για το ζελέ 2 φακελάκια ζελέ 2 ποτήρια ζεστό νερό 2 ποτήρια κρύο νερό Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανίλια 12 κ. σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανιλίνη άρωμα Βάση 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ Εκτέλεση Διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ στο ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρύο νερό και ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να πήξει. Προσέχουμε να μην σβολιάσει. Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα Έπειτα το βάζουμε για στο ψυγείο μέχρι η κρέμα να κρυώσει καλά. Το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω το ζελέ και το αφήνουμε το ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ.