Υλικά για 12 μερίδες 3 κουταλιές μαργαρίνη (μαλακή) 1 φλιτζάνι ζάχαρη 4 αυγά 1½ φλιτζάνι αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του) 125 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Λιώνετε την κουβερτούρα σε φούρνο μικρογευμάτων ή σε μπεν μαρί. Xτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και ρίχνετε την κουβερτούρα. Στο τέλος βάζετε το αλεύρι. Bουτυρώνετε και αλευρώνετε καλά τη φόρμα του κέικ, που πρέπει να είναι διαμέτρου 30 εκατοστών. Ψήνετε το κέικ στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.