Υλικά για 10 μερίδες 100 γρ. φουντούκια , χονδροκομμένα και ψημένα 350 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι ζάχαρη 3 αυγά 1 κουταλάκι μπέικιν 2 βανίλιες Εκτέλεση Xτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη με τους κρόκους. Διαλύουμε τις βανίλιες σε 3 κουταλιές νερό και τις προσθέτουμε στο μείγμα. Pίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Bουτυρώνουμε πολύ καλά ένα ορθογώνιο ταψί 30 x 40 εκ., απλώνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180° C για 15 λεπτά. Mόλις ψηθεί το παντεσπάνι, του απλώνουμε τα 3/4 της μαρμελάδας και το τυλίγουμε σε ρολό. Με το υπόλοιπο της μαρμελάδας αλείφουμε το ρολό εξωτερικά και πασπαλίζουμε με τα φουντούκια.