Υλικά για 4 άτομα
- 400 γρ. χαλβάς του μπακάλη, με γεύση βανίλια, κομμένος σε φέτες
- 100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
- 100 γρ. μπισκότα κανέλας, τριμμένα
- 1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών (μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, κανέλα)
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Απλώνουμε τα κομμάτια του χαλβά σε μία λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο.
- Απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα.
- Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και τα μπισκότα.
- Τρίβουμε τα μπισκότα κανέλας από πάνω, διπλώνουμε στα 2 τη λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Tips
- Εξίσου γευστικό θα γίνει αν αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα πορτοκάλι με μαρμελάδα λεμόνι.
- Για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.