Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. χαλβάς του μπακάλη, με γεύση βανίλια, κομμένος σε φέτες
  • 100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
  • 100 γρ. μπισκότα κανέλας, τριμμένα
  • 1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών (μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, κανέλα)

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Απλώνουμε τα κομμάτια του χαλβά σε μία λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο.
  3. Απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα.
  4. Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και τα μπισκότα.
  5. Τρίβουμε τα μπισκότα κανέλας από πάνω, διπλώνουμε στα 2 τη λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Tips

  • Εξίσου γευστικό θα γίνει αν αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα πορτοκάλι με μαρμελάδα λεμόνι.
  • Για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.