Υλικά για 6 άτομα
- 6 χαλβαδόπιτες (σε όλα τα μεγάλα σουπερμάρκετ)
- Για τη σούπα
- 6 ροδάκινα, καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- 1 βανιλίνη
- 2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
Εκτέλεση
- Σούπα: Χτυπάμε στο multi τα ροδάκινα με τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται λίγη ζάχαρη.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
- Σύνθεση: Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα ή μπολ, βάζοντας από μίση χαλβαδόπιτα στη βάση, μοιράζουμε τη σούπα και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη χαλβαδόπιτα.
Tip
Μπορούμε να γαρνίρουμε τη σούπα μας με λίγα ανάλατα φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα.