Υλικά για 6 άτομα

  • 6 χαλβαδόπιτες (σε όλα τα μεγάλα σουπερμάρκετ)
  • Για τη σούπα
  • 6 ροδάκινα, καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 1 βανιλίνη
  • 2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη

Εκτέλεση

  1. Σούπα: Χτυπάμε στο multi τα ροδάκινα με τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται λίγη ζάχαρη.
  2. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
  3. Σύνθεση: Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα ή μπολ, βάζοντας από μίση χαλβαδόπιτα στη βάση, μοιράζουμε τη σούπα και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη χαλβαδόπιτα.

Tip

Μπορούμε να γαρνίρουμε τη σούπα μας με λίγα ανάλατα φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα.