Υλικά για 6 άτομα

  • 1 κονσέρβα κομπόστα, με κοκτέιλ φρούτων
  • 1 κονσέρβα κομπόστα, βύσσινο
  • 2 συσκευασίες ζελέ, με γεύση κεράσι
  • 2 ποτήρια νερό, ζεστό
  • 100 ml μαυροδάφνη
  • 2 κ.σ. μέντα ή δυόσμο (τα φύλλα), ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σουρώνουμε την κομπόστα με τα φρούτα και τα ψιλοκόβουμε. Σουρώνουμε το βύσσινο, κρατώντας το σιρόπι του, και το ψιλοκόβουμε.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ζελέ με το νερό μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  3. Προσθέτουμε το κρασί και το σιρόπι του βύσσινου. Πρέπει να έχουμε 2 ποτήρια υγρό, αν δεν μας φτάσει συμπληρώνουμε με ζεστό νερό.
  4. Προσθέτουμε τα φρούτα και τη μέντα, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε 6 ποτήρια ή μία μεγάλη φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση.
  5. Αφήνουμε το ζελέ για τουλάχιστον 2 ώρες ώστε να παγώσει.

Tip

Μπορούμε να προσθέσουμε στο ζελέ φρέσκα φρούτα, ψιλοκομμένα.