Υλικά για 20 κομμάτια

  • 500 γρ. σοκολάτα λευκή, σε μικρά κομμάτια
  • 250 γρ. λουκούμια, χοντροκομμένα
  • 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα

Εκτέλεση

  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα ανακατεύοντάς τη σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για να μην καεί.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα λουκούμια και τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά.
  3. Στρώνουμε το μείγμα πάνω σε μία λαδόκολλα και το διπλώνουμε στη μέση (προς τα μέσα) ώστε να σχηματιστεί μία πλάκα πάχους 4 εκ.
  4. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 30 λεπτά.
  5. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια 3×3 εκ.

Tip

Μπορούμε να διατηρήσουμε τα λουκουμάκια σε μεταλλικό κουτί στο ψυγείο για ένα μήνα.