Είναι ζουμερά, γλυκά και αρωματικά, τα λατρεύουν τα παιδιά και… μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, τα ροδάκινα έχουν την τιμητική τους. Εμείς σας προτείνουμε μια εύκολη ροδακινόπιτα , που δε χρειάζεται πάνω από μισή ώρα για να την ετοιμάσετε!    Υλικά 150 γρ. βούτυρο 220 γρ. ζάχαρη 240 γρ. γάλα 125 γρ. αλεύρι 500 γρ. σχετικά ώριμα αλλά σφιχτά ροδάκινα 4 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα *προαιρετικά, παγωτό για το σερβίρισμα Εκτέλεση Ξεφλουδίζουμε προσεκτικά τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες Ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα. Αλείφουμε το βούτυρο σε ταψάκι 25 εκ. Το βάζουμε στο φούρνο στους 170ºC να λιώσει. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα αλεύρι-ζάχαρη-γάλα, χωρίς να το ανακατέψουμε καθόλου. Σε όλη την επιφάνεια του γλυκού βάζουμε τα κομμένα ροδάκινα. Δεν ανακατεύουμε τα υλικά. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια του γλυκού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου 40′ για να ροδίσει η επιφάνεια. Το σερβίρουμε με κουτάλι όσο είναι χλιαρό με μια μπάλα παγωτό.