Υλικά για την βάση  250 γρ. τριμμένα μπισκότα digestive 100 γρ. λιωμένο βούτυρο Υλικά για τη γέμιση 200 γρ. σοκολάτα (κουβερτούρα ή γάλακτος) 60 γρ. βούτυρο 80 ml κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Βουτυρώνετε μια φόρμα στρογγυλή 20 εκ. περίπου (ή μια φόρμα σιλικόνης).  Τρίβετε τα μπισκότα και προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο. Τα στρώνετε με τα χέρια σας, ώστε να μουλιάσουν καλά, πιέζοντας τα στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, σε ύψος περίπου 2 εκατοστών. Καλύπτετε την φόρμα και την βάζετε στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα να σφίξει το βούτυρο. Εν τω μεταξύ, βάζετε σε μπεν μαρί, όλα τα υλικά της γέμισης και τα λιώνετε, ανακατεύοντας καλά. Αδειάζετε το μείγμα στην κρύα βάση και ξαναβάζετε την τάρτα στο ψυγείο να σφίξει η γέμιση. Τη βγάζετε και αν θέλετε την διακοσμείτε με φράουλες, βύσσινο ή ότι άλλο θέλετε.