Υλικά 300 γραμμάρια κουβερτούρα 160 γραμμάρια  βούτυρο 3 αυγά 300 γραμμάρια ζάχαρη 200 γραμμάρια  αλεύρι 1 βανίλια Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ (ή στο χέρι) μέχρι να αφρατέψουν. Ενώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα με τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη βανίλια Βουτυρώνουμε ένα ταψί (ή μια φόρμα 10 επί 27 εκ), και  βάζουμε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλαϊνά. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και ξεφορμάρουμε *Το γλυκό διατηρείτε στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα