Υλικά 500 γραμμάρια φράουλες 600 ml κρέμα γάλακτος 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1 βανίλια (σκόνη) 1 πακέτο μπισκότα τύπου Petit beurre Εκτέλεση Πλύνετε τις φράουλες και κόψτε τις σε λεπτές φέτες, αφήνοντας στην άκρη μερικές που θα τις χρησιμοποιήσετε για γαρνιτούρα.  Με ένα μίξερ χειρός χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος. Προσθέστε την άχνη και τη βανίλια και και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σε ένα πυρέξ (ή πιατέλα) βάλτε μία μικρή κουταλιά σαντιγί και κατόπιν τοποθετήστε από πάνω έξι μπισκότα. Καλύψτε τα με μία στρώση σαντιγί και στη συνέχεια απλώστε ένα στρώμα από τις φράουλες. Συνεχίστε για δύο φορές μέχρι να έχετε τρεις στρώσεις από μπισκότα. Καλύψτε το τελευταίο στρώμα με σαντιγί και προσθέστε μερικές φράουλες. Τοποθετήστε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να μαλακώσουν τα μπισκότα. Σερβίρετε με επιπλέον φράουλες και αν θέλετε με σος σοκολάτας.