Υλικά Για τη βάση 250 γραμμάτια μπισκότα τύπου Digestive ή Μιράντα 120 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 600 γραμμάρια τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 60 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά Για την επικάλυψη 500 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα   2 κουταλιές σούπας νερό (αν η μαρμελάδα είναι πηχτή)  Εκτέλεση Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη  Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο Βάζουμε σε φορμάκια ή μπολάκια το μείγμα του μπισκότου και το πιέζουμε για να γίνει όσο πιο συμπαγές γίνεται Βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα Στον κάδο του μίξερ (ή σε ένα μπολ) δουλεύουμε με το σύρμα (ή με το μίξερ χειρός ή με μια σπάτουλα) το τυρί με τη ζάχαρη Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να προκύψει μια λεία κρέμα Μοιράζουμε το μείγμα με κουτάλι πάνω από το τριμμένο μπισκότο, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 – 2 ώρες, να σφίξει η κρέμα Τέλος, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με το νερό, για να γίνει πιο ρευστή  Μόλις κρυώσει καλά το τσιζκέικ, βγάζουμε τα μπολάκια από το ψυγείο και καλύπτουμε την επιφάνειά τους με το μείγμα της μαρμελάδας