Υλικά 5 αυγά 2 βανίλιες 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρική 1 πρέζα αλάτι 3 ½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ψιλοκομμένη καρυδόψιχα Για το μέλωμα 500 γραμμάρια  θυμαρίσιο μέλι 1 φλιτζάνι νερό ½ κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. γαρύφαλλο Εκτέλεση Χωρίζουμε κρόκους από ασπράδια Στα ασπράδια ρίχνουμε το αλάτι και τα χτυπάμε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα για 1 ½ λεπτό). Ρίχνουμε στους κρόκους τη βανίλια και τους χτυπάμε για 5’ να ασπρίσουν καλά Ρίχνουμε τους κρόκους στα ασπράδια και προσθέτουμε τη σόδα Χτυπάμε 5’ να αφρατέψει καλά το μείγμα Ρίχνουμε τα 2/3 του αλευριού να γίνει σας πηχτός χυλός Λαδώνουμε τα χέρια μας και προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι (λίγο – λίγο) Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια Την σκεπάζουμε και την ξεκουράζουμε το λιγότερο για 30’ Ανοίγουμε πολύ λεπτό φύλλο με πλάστη σε αλευρωμένη επιφάνεια Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια 20Χ15 εκατοστά περίπου Αφού κόψουμε όλες τις δίπλες (τις αφήνουμε πάνω σε πετσέτα απλωμένες μέχρι να τις ετοιμάσουμε όλες), ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το λάδι Ρίχνουμε μέσα μία – μία τις δίπλες Μόλις σχηματίσουν φουσκάλες στην επιφάνεια μετά από 30’’ με την βοήθεια 2 πιρουνιών τις ρολάρουμε κατά μήκος διπλώνοντας τες Τις αφήνουμε να ροδίσουν Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν Τις μελώνουμε και τις πασπαλίζουμε με καρύδι Αφού κρυώσουν τις μελώνουμε σε ζεστό σιρόπι Τις περιχύνουμε με μπόλικο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και κανέλα