Υλικά 10 μπάρες γκοφρέτα με γέμιση σοκολάτας 250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, κομμένη σε κομματάκια ή σε σταγόνες Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρουμε το μείγμα από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά Κατόπιν βουτάμε μία-μία τις μπάρες γκοφρέτας στη λιωμένη σοκολάτα Ακουμπάμε την κάθε μπάρα σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, τη μία δίπλα ακριβώς στην άλλη. Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και οι λιχουδιές μας είναι έτοιμες!