Υλικά 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα αμύγδαλα σε σκόνη 1 κούπα μαργαρίνη ή βούτυρο 3 αυγά 1 φακελάκι baking powder 1 κ.γ. βανίλια 1 φόρμα- λαγός Λίγη μερέντα για τη διακόσμηση Εκτέλεση Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τα αμύγδαλα σε σκόνη, το baking powder και τη βανίλια Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μείγμα Προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού και ανακατεύουμε καλά Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα Βουτυρώνουμε τη φόρμα-λαγό και ρίχνουμε μέσα στο μείγμα Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά, μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό από μέσα. Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και ξεφορμάρουμε Διακοσμούμε με τη μερέντα
Αφράτο κέικ «λαγουδάκι» για το Πάσχα!
Ένα αφράτο, απολαυστικό και παιχνιδιάρικο κέικ γιαουρτιού που θα ξετρελάνει τα παιδιά. Μια συνταγή απλή αλλά πολύ γιορταστική, ότι πρέπει δηλαδή για το Πάσχα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Super berry smoothie με βρώμη Βάλτε τα αγαπημένα σας μούρα στο smoothie σας για να το κάνετε πιο υγιεινό και βρώμη για να γίνει... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σολομό Αυτά τα superfood scrambled eggs είναι μια γευστική και χορταστική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματοχυμός Το αγαπημένο μας φρούτο (για άλλους λαχανικό) περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιγαρέλι με σουπιά & λιαστή ντομάτα Το σπετσερικό είναι κερκυραϊκό μείγμα μπαχαρικών, που βρίσκουμε έτοιμο σε μπαχαράδικα ή το φτιάχνουμε αναμειγνύοντας από ¼ κ.γ. από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ