Υλικά 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα αμύγδαλα σε σκόνη 1 κούπα μαργαρίνη ή βούτυρο 3 αυγά 1 φακελάκι baking powder 1 κ.γ. βανίλια 1 φόρμα- λαγός Λίγη μερέντα για τη διακόσμηση Εκτέλεση Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τα αμύγδαλα σε σκόνη, το baking powder και τη βανίλια Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μείγμα Προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού και ανακατεύουμε καλά Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα Βουτυρώνουμε τη φόρμα-λαγό και ρίχνουμε μέσα στο μείγμα Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά, μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό από μέσα. Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και ξεφορμάρουμε Διακοσμούμε με τη μερέντα
Αφράτο κέικ «λαγουδάκι» για το Πάσχα!
Ένα αφράτο, απολαυστικό και παιχνιδιάρικο κέικ γιαουρτιού που θα ξετρελάνει τα παιδιά. Μια συνταγή απλή αλλά πολύ γιορταστική, ότι πρέπει δηλαδή για το Πάσχα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεξικάνικη σαλάτα Ψάχνετε για ένα γρήγορο και υγιεινό πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε σε μόλις 20 λεπτά; Δοκιμάστε αυτή τη μεξικάνικη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητό κουνουπίδι Φτιάχνουμε το δικό μας ντιπ για να βουτήξουμε αυτά τα υγιεινά buffalo «wings» από κουνουπίδι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματόσουπα με κριθαράκι και πέστο Εύκολο και υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια - έτοιμο σε 30 λεπτά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ