Τα muffins αρέσουν πολύ στα παιδιά. Εμείς σας δίνουμε μια εύκολη, υγιεινή και κυρίως γρήγορη συνταγή για muffins με σταφίδες, κατάλληλη για πρωινό, για παιδικό πάρτι, αλλά και για ένα νόστιμο σχολικό κολατσιό! Υλικά (για 12 muffins) 500 γραμμάρια φαρίνα 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια κανέλα 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 φλιτζάνι ζάχαρη ¾ φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι 1 κουταλιά ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζάνι σταφίδες Ζάχαρη άχνη και κανέλα για το άχνισμα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο. Λαδώνουμε τη φόρμα των μάφιν, ή τα φορμάκια μας Πασπαλίζουμε τις σταφίδες με λίγο αλεύρι,για να μην καθίσουν στον πάτο της ζύμης Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το μπέικιν με την κανέλα Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το σπορέλαιο και τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και χτυπάμε 2 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε και το μείγμα αλευριού, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα. Τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες και ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού. Μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες, γεμίζοντάς τις κατά τα ¾, και ψήνουμε για 30-40 λεπτά περίπου.  Βγάζουμε απο το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για 15 λεπτά, πριν ξεφορμάρουμε.   Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και κανέλα.