Υλικά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα, κομμένα Καρυκεύματα της αρεσκείας σας 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. Ρίξτε τα καρότα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα τα καρότα, περίπου 8-10′. Προσθέστε προσεκτικά το βαλσάμικο και μαγειρέψτε για άλλα 3′. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη στα καρότα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει, περίπου 2′.