Έχετε σκεφτεί πόσες επιφάνειες ακουμπάμε καθημερινά με τα χέρια μας; Πόσα μικρόβια απορροφάει η επιδερμίδα μας όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους της πόλης; Μόλις φέρουμε στον κόσμο τα παιδάκια μας, οι σκέψεις αυτές εμφανίζονται ως δια μαγείας στο μυαλό μας. Όλοι μας θέλουμε να φρεσκαριζόμαστε όπου κι αν είμαστε, διώχνοντας κάθε μικρόβιο από την επιδερμίδα μας και πλέον το καταφέρνουμε με τα νέα υγρά μαντηλάκια Zewa fresh and go!
Καθημερινές δραστηριότητες όπως το να μπούμε στο λεωφορείο για να πάμε στη δουλειά μας, ακόμη και οι μικρές κινήσεις που κάνουμε διαρκώς μέσα στην ημέρα, όπως να δούμε το κινητό μας τηλέφωνο, κρύβουν αόρατους εχθρούς. Γνωρίζατε ότι σε μια απλή διαδρομή μας με το λεωφορείο μπορεί να έρθουμε σε επαφή με 300 επιφάνειες, ενώ το κινητό μας μπορεί να είναι έως και 60 φορές πιο βρώμικο από τα σκουπίδια;
Ο πόλεμος ενάντια στα μικρόβια και τα βακτήρια που μας πολιορκούν κάθε στιγμή τελειώνει με τα Zewa Fresh to go protect. Μπορούν να διώξουν τα μικρόβια με ένα πέρασμα, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα μας. Είναι κατάλληλα ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες αφού έχουν ουδέτερο pH και δεν περιέχουν καθόλου οινόπνευμα.
Αφού τελειώσει η διαδρομή σας με το λεωφορείο, βγάλτε ένα μαντηλάκι και σκουπίστε πολύ καλά και σχολαστικά τα χέρια σας. Μη ξεχάσετε φυσικά να κάνετε ένα πέρασμα και από το κινητό σας τηλέφωνο πριν ξεκινήσετε να πληκτρολογείται το μήνυμα ή κάνετε την κλήση που θέλετε.
Κι επειδή βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το παγωτό είναι η αγαπημένη απόλαυση μικρών και μεγάλων, σίγουρα θα υπάρξουν πολλές στιγμές που μαζί με τα παιδάκια μας θα καταβροχθίσουμε ένα χορταστικό χωνάκι παγωτό. Ήδη όμως στο πρώτο λεπτό το παγωτό μας αρχίζει να λιώνει, ενώ τα χέρια μας λερώνονται και κολλάνε. Για να διώξουμε αυτήν την ενοχλητική αίσθηση από τα δικά μας χέρια, αλλά και του παιδιού μας, τα Zewa fresh and go classic είναι ο από μηχανής θεός που ψάχνουμε.
Είναι ιδανικά για τα χέρια, το πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους. Αυτό που ψάχνουμε για το δέρμα μας είναι προϊόντα που να είναι ανθεκτικά, να έχουν διάρκεια και είναι απαλά. Χάρη στη μοναδική τους σύνθεση, ένα πέρασμα με τα μαντηλάκια Zewa fresh and go classic μας χαρίζουν μια άκρως δροσιστική αίσθηση καθαριότητας. Μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στη τσάντα μας για να τα χρησιμοποιήσουμε με την πρώτη σταγόνα που θα στάξει από το παγωτό του παιδιού μας.

Έτσι οι καθημερινές μας δραστηριότητες αποκτούν ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας όπου κι αν βρισκόμαστε!