Μην ξαναπείτε ποτέ ότι το σπίτι σας είναι πολύ  μικρό για τη φαντασία και το παιχνίδι των παιδιών σας. Απλά βάλτε το  Μy space στο δωμάτιό τους ή όπου αλλού εσείς θέλετε και αφήστε τα να σκηνοθετήσουν ελεύθερα την έμπνευσή τους!  Το My space είναι ένα αναδιπλούμενο θεατρικό σκηνικό για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών που σχεδιάστηκε από την ισραηλινή μηχανικό  Liya Mairson, με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση των παιδιών που ζουν στα  ασφυκτικά διαμερίσματα των πόλεων.

Mε εύκολο εργονομικό κλείσιμο για απίστευτη εξοικονόμηση χώρου, πλήρως ανακυκλώσιμο, πολυμορφικό pop up σχεδιασμό, φιλική προς το παιδί κατασκευή, καθώς το άνοιγμα, το κλείσιμο, η κίνηση και η όλη διαχείριση του μπορεί να γίνει 100% χωρίς τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά. Tο νέο αυτό trend στο παιδικό παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δημιουργήσουν ένα μοναδικό θεματικό play room στο ίδιο τους το δωμάτιο, ένα ευέλικτο σκηνικό χαράς όπου τα παιδιά  χρησιμοποιούν τα παιχνίδια τους και ό,τι άλλο στοιχείο επιθυμούν για να «ζωντανέψουν»  τους φανταστικούς κόσμους τους.

Κι όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, όταν δεν το απολαμβάνουν, το «My Space», διπλώνει πανεύκολα για να χωρέσει μέχρι και κάτω από ένα μονό κρεβάτι ή πίσω από μια πόρτα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;