Περιτριγυρισμένα από σωληνάκια και κάτω από τον μονότονο και συνεχές ήχο των μηχανημάτων, αυτά τα μικροσκοπικά και «βιαστικά» μωράκια στο νοσοκομείο του St.Luke’s Hospital, στο Missuri,  στην πόλη του Κάνσας, θα περάσουν το πρώτο τους Halloween στο νοσοκομείο.
Όμως μια εξαιρετική ομάδα νοσοκόμων και εθελοντών ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την γιορτή να περάσει χωρίς να…γιορταστεί ανάλογα.  Πήραν υφάσματα και σύνεργα της ραπτικής και έφτιαξαν μικροσκοπικές στολές και για τα 35 μωράκια που φιλοξενούνται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Και κάπως έτσι οι μικροί μαχητές της ζωής μεταμορφώθηκαν σε Superman, Captain America, Batman, Wonder Woman ακόμη και σε πεταλούδα.
«Οι οικογένειες στο ΜΕΝΝ μπορούν να περάσουν εβδομάδες ή μήνες εδώ. Παρέχοντας τους μια ευκαιρία να γιορτάσουν το Halloween με τα μικρά τους, τους δίνει την αίσθηση της κανονικότητας, όπως επίσης  και για να γιορτάσουν τα πρώτα ορόσημα του μωρού τους, κάτι που κάθε οικογένεια θέλει να κάνει», δήλωσε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Michelle Manuel στο CNN.
Τρεις τοπικοί φωτογράφοι, προσφέρθηκαν εθελοντικά να τραβήξουν φωτογραφίες, ενώ μαζί με τις στολές τα μωρά έλαβαν και μία κάρτα που έλεγε a «Trick or Treat, smell my feet» και είχε φωτογραφία από τα πατουσάκια τους, μία κολοκύθα γεμάτη καραμέλες και ένα βιβλίο για το Halloween. 
Δεν είναι απίστευτα τρυφερή ιδέα;
Και αν το καλοσκεφτούμε… ποιος είναι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν μπροστά α’ αυτούς τους «τεράστιους» μαχητές της ζωής;