Όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail Online, ο μικρός από το Solihull των West Midlands, μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ως μοντέλου σε ηλικία μόλις 7 μηνών, έχει σίγουρα εξασφαλίσει αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Οι πανευτυχείς γονείς του, η μητέρα του Becki, 29 ετών, και ο πατέρας του Thomas, 28 ετών, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι που ο πιτσιρίκος τους απέκτησε τον τίτλο.

«Κάποιοι φίλοι μάς έλεγαν ότι ο γιος μας θα μπορούσε να είναι μοντέλο και, όταν ακούσαμε γι’ αυτόν το διαγωνισμό, σκεφτήκαμε: ‘Γιατί όχι;’, χωρίς να περιμένουμε ότι ο μικρός θα κέρδιζε», λέει η μητέρα του. Και συμπληρώνει: «Εμείς θέλαμε απλώς μερικές φωτογραφίες για ενθύμιο από αυτή την τόσο χαριτωμένη ηλικία του. Το ξέραμε ότι ο γιος μας είναι γλύκας, αλλά είναι όμορφο να το αναγνωρίζουν κι άλλοι».

Η φωτογραφία που άγγιξε τους πάντες δείχνει το μικρό Rowan σε μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της καθημερινότητάς του, όπου μόλις έχει τελειώσει το μπάνιο του και οι γονείς του τον τυλίγουν στοργικά στην παιδική πετσέτα του. Αυτή η εκφραστικότητά του ζέστανε και τις καρδιές των κριτών και του κόσμου.

Πάνω από 24.000 άνθρωποι πήραν μέρος στη διαδικτυακή ψηφοφορία του διαγωνισμού «Little Face of Venture», που διοργανώθηκε από το πρακτορείο Venture Photography. Από την πλευρά τους, οι 4 κριτές δήλωσαν ότι η απόφασή τους ήταν ομόφωνη. 

Η οικογένεια του Rowan ελπίζει τώρα σε μια επιτυχία στην τηλεόραση και ανυπομονεί να δει τη φωτογραφία του στα εξώφυλλα των περιοδικών!