Ο Μπο, που είναι ένα αγοράκι μόλις 23 μηνών, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το αγαπημένο του κουταβάκι, αφού είναι αχώριστοι ακόμα και στα… όνειρά τους.

«Τον βρήκαμε μαζί με τα δύο αδερφάκια του σε μια εγκαταλελειμμένη αυλή», γράφει η μαμά του Μπο, Τζέσικα Σίμπα, στο μπλογκ της «Momma’s Gone City». «Μόλις τα φέραμε στο σπίτι, αυτό το σκυλάκι έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του γιου μου. Από τη στιγμή εκείνη αποφασίσαμε ότι ο Τεό -όπως τον ονομάσαμε- θα ανήκει πλέον στην οικογένειά μας».   

Εκτός, όμως, από μέλος της οικογένειας, αυτό το αξιαγάπητο ζωάκι έγινε και ο πρωταγωνιστής σε μια σειρά από χαριτωμένες φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της Σίμπα στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το νέο του σπίτι, κυρίως όμως την ώρα του ύπνου.

Κάθε φορά που η Σίμπα βάζει τον Μπο στο κρεβάτι για να κοιμηθεί, ο Τεό ακολουθεί. Και τις φορές που ο μικρός δεν μπορεί να αποκοιμηθεί, η μαμά του φέρνει η ίδια τον Τεό στο δωμάτιο: «Το κουτάβι χουχουλιάζει δίπλα του, και τους παίρνει ο ύπνος παρέα για τουλάχιστον ένα 2ωρο». Ο καθημερινός τους ύπνος έχει μετατραπεί «στην πιο υπέροχη φιλία που έχω δει ποτέ μου», γράφει η Σίμπα στο μπλογκ της. «Νομίζω πως ο Τεό, έχοντας εγκαταλειφθεί από τη μαμά του πολύ νωρίς, νιώθει τον Μπο σαν πραγματική οικογένειά του. Είναι μόνο 8 εβδομάδων, και έχει ανάγκη από αγκαλιές και στοργή, αφού ακόμα είναι τόσο μικρούλης», προσθέτει.