Όμορφα, πολύχρωμα, γεμάτα περιπέτειες και…ζαχαρωτά: έτσι μοιάζουν τα όνειρα των μωρών, που συχνά κάνουν την μαμά και τον μπαμπά να χαμογελούν. Αυτές τις πολύτιμες και ιδιαίτερες στιγμές των μωρών «εγκλωβίζει» με τον φακό της η αγγλίδα φωτογράφος  Sandi Ford.
Η Sandi Ford θεωρείται από τους καλύτερους φωτογράφους για  νεογέννητα του Ηνωμένου Βασιλείου.  Φωτογραφίζει με κλασικό και σύγχρονο τρόπο νεογέννητα, εστιάζοντας στις μικρές λεπτομέρειες και την τρυφερότητα που αποπνέουν. Το στυλ της είναι διαχρονικό, όμορφο, δημιουργικό και άκρως καλλιτεχνικό. Όντας μητέρα τριών παιδιών είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τα μικρά παιδιά και ξέρει πολύ καλά πώς να «κλέψει» ένα χαμόγελο από ένα παιδί αλλά και πώς να πιάνει και να χαλαρώνει ένα νεογέννητο ακόμα και λίγων ημερών για να το φωτογραφίσει.
Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις μοναδικές φωτογραφίες νεογέννητων στην ώρα που βρίσκονται στην αγκαλιά του Μορφέα. Μωρά ονειροπαρμένα; Μωρά ευτυχισμένα!  Παρατηρήστε κάθε λεπτομέρεια για να καταλάβετε γιατί οι φωτογραφίες τις θεωρούνται απλά μοναδικές.