Οι γονείς που έχουν δίδυμα περιγράφουν τη ζωή τους με τα πιτσιρίκια τους ως διπλό μπελά, διπλή χαρά και διπλή αγάπη!
Συνήθως μία ομαλή μετάβαση στην ζωή ενός ζευγαριού είναι η απόκτηση ενός παιδιού και στην συνέχεια, ενός δεύτερου ή και τρίτου.  Αλλά όταν ο Θεός αποφασίζει να σ’ ευλογήσει με δίδυμα…τότε τα πράγματα αλλάζουν. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις το παραμικρό. Μέχρι να ταΐσεις το ένα, έχει γίνει χαμός με το άλλο… το ίδιο ισχύει και με τον ύπνο, το ντύσιμο, το άλλαγμα της πάνας, το καθημερινό τους μπανάκι. Όσοι από σας έχετε δίδυμα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι λέμε.
Αυτό λοιπόν το καθημερινό «χάος» αποφάσισε  να μας μεταφέρει στις φωτογραφίες  του -με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο-  ο  Guy Vainer ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπαμπάς.   «Ως φωτογράφος, ήθελα τα παιδιά μου να έχουν τις καλύτερες φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία. Και εγώ με την γυναίκα μου έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Θέλαμε λοιπόν να τους κάνουμε αυτό ιδιαίτερο δώρο, ελπίζω να τα καταφέραμε».
Μάλιστα μεταξύ αστείου και σοβαρού σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι τόσο τα παιδιά του όσο και τα κατοικίδια δεν πιέστηκαν ή δεν δυσανασχέτησαν κατά τη λήψη των φωτογραφιών, αφού αρκετές από αυτές έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια του Photoshop.

Το άλλαγμα της πάνας

Εκπαίδευση για το τσίρκο

Όταν η απελπισία «χτυπάει» κόκκινο

Joker face

Όταν η μαμά πάει για ένα υπνάκο

Σχεδιάζοντας τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

This is SPARTAAAAAA

Όταν ψάχνεις τρόπο για να τα ξεχωρίζεις

Βραδιά Πόκερ

Καταζητούμενοι για ηχορύπανση 

Όταν δεν βρίσκεις baby sitter

Αγώνας ταχύτητας

Ο κόσμος από ψηλά!