βρέφος

υγεία | ανάπτυξη | διατροφή | φροντίδα | θηλασμός |

Η τέλεια λύση για ψαγμένους γονείς

To Paulandstella  φέρνει την επανάσταση στα μπιμπερό!  Είναι το πρώτο αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό με επαναφορτιζόμενη μονάδα θέρμανσης πολλαπλών χρήσεων. Ζεστό μητρικό γάλα ή γάλα σε σκόνη έτοιμο σε 3’ για το μωρό σας με το πάτημα ενός κουμπιού!


Αν σας λέγαμε πριν 5 χρόνια  πως υπάρχει μπιμπερό που ζεσταίνει το γάλα μόνο του, θα μας λέγατε πως έχουμε μεγάλη φαντασία. Έ, να λοιπόν που η Γερμανική εταιρία paulandstella κατάφερε να κατασκευάσει το πρώτο και μοναδικό αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό paulandstella.

 Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, από έρευνες που έχουν γίνει, αν το νερό είναι κάτω από 30°C, ανακατεύοντας το γάλα-σκόνη, δημιουργούνται σβώλοι, αν είναι πάνω από 40°C, καταστρέφονται οι θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται το μωρό σας από το γάλα. Με το μπιμπερό paulandstella μπορείτε να ελέγχετε οποιαδήποτε στιγμή την εξέλιξη της θερμοκρασίας στο ενσωματωμένο θερμόμετρο. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε ή να δοκιμάζετε τη θερμοκρασία του γάλατος!

Πως λειτουργεί
Με το πάτημα ενός κουμπιού ζεσταίνει το γάλα του μωρού σας στην ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης, που είναι 33°C – 37°C σε μόλις λίγα λεπτά και το διατηρεί ζεστό για μια ολόκληρη ώρα. Ενδείκνυται τόσο για το μητρικό γάλα  όσο και για το γάλα σε σκόνη. Το γάλα θερμαίνεται με την εντελώς ακίνδυνη  επαναφορτιζόμενη μονάδα θέρμανσης που έχει το μπιμπερό στο εσωτερικό του που εξασφαλίζει έως 80 χρήσεις και λειτουργεί χωρίς ρεύμα και χωρίς μπαταρίες. Μετά μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο τη μονάδα θέρμανσης ως ανταλλακτικό, χωρίς το μπιμπερό.

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι η τέλεια λύση για να έχετε ήσυχες νύχτες χωρίς να βράζετε νυχτιάτικα το νερό, να το κρυώνετε και αν χρειαστεί να το ξανά κρυώνετε ενώ το μωρό σας κλαίει ώσπου να γίνει το γάλα. Αλλά και όταν βγείτε εκτός σπιτιού για μια βόλτα στο πάρκο, για καφέ, με το αυτοκίνητο η οπουδήποτε αλλού, ξέρετε ότι θα είστε ξέγνοιαστοι έχοντας μαζί σας το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό paulandstella.

Φυσικά δεν θα μπορούσε το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό paulandstella να μην είναι BPA FREE, κατασκευασμένο στη Γερμανία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, πιστοποιημένο από την TUV Rheinland και συμμορφώνεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (EN 14350). Διαθέτει θηλή σιλικόνης κατά των κολικών και είναι συμβατό με όλες της φαρδύλαιμες θηλές του εμπορίου.
 
10 Λόγοι για να το αποκτήσετε ή να το δωρίσετε!

-  Κρατάει το γάλα του παιδιού ζεστό για μια ολόκληρη ώρα!
-  Θερμαίνει το μητρικό γάλα και το γάλα σε σκόνη με το πάτημα ενός κουμπιού στην ιδανική θερμοκρασία χωρίς να καταστρέφονται οι θρεπτικές ουσίες, που χρειάζεται το μωρό σας!
-  Έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο για να ελέγχετε την θερμοκρασία.
-  Είναι κατασκευασμένο στη Γερμανία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland Γερμανίας, συμμορφώνεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (EN 14350) και είναι BPA FREE.
-  Έχει θηλή σιλικόνης κατά των κολικών, που μειώνει την κατάποση αέρα στο τάισμα.
-  Είναι συμβατό με όλες τις θηλές του εμπορίου.
-  Η επαναφορτιζόμενη μονάδα θέρμανσης εξασφαλίζει 80 χρήσεις
-  Δε χρειάζεται μπαταρίες ή ρεύμα  
-  Έρχεται στο σπίτι σας με όλες τις οδηγίες χρήσης!
-  Το σημαντικότερο είναι η τιμή του γιατί στοιχίζει μόνο 29,95 ευρώ
Paulandstella Greece

τηλ: +30 2310 495 660
φαξ: +30 2310 495 661
e-mail: [email protected]
facebook: www.facebook.com/PaulandstellaGreece


Διανομή: Μωρουδάκι (Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα & Κύπρο)

Σχετικά Άρθρα

Γιατί πρέπει να αφήνουμε το μωρό να τρώει με τα χέρια;
Καθώς το μωρό σας αποκτά εμπιστοσύνη στον εαυτό του και γίνεται διερευνητικό, θα είναι σύντομα σε θέση να φάει μόνο του. Το να καταφέρει καν...
Μήπως δίνουμε στα παιδιά μας πολύ νωρίς στερεές τροφές;
Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον εγκέφαλο του μωρού μας
Επειδή οι πρώτοι μήνες είναι οι πιο καθοριστικοί για την ανάπτυξη και τη μελλοντική υγεία του μωρού μάθετε ποια είναι τα απαραίτητα θρεπτικά...
Νέες γεύσεις στην διατροφή του μωρού
Η εισαγωγή των στερεών τροφών στην διατροφή του μωρού μας δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Πρέπει να συνδυάσουμε τις κατάλληλες τροφές με τις...
BIOLAC: Το βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια
Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την αγάπη μας για τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μας. Αυτή η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη πίσω ...
Παχύσαρκα παιδιά…από κούνια
Ο σύγχονος τρόπος ζωής και οι κακές διατροφικές συνήθειες δημιουργούν παχύσκαρκα παιδιά και μάλιστα... από την κούνια!Η παχυσαρκία είναι μία...