Κάθε μέρα είναι μια μέρα γεμάτη περιπέτειες….

Είναι ο κόσμος που πρέπει να ανακαλύψουν τα παιδιά μας με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Είναι όλες εκείνες οι συναρπαστικές ιστορίες που θα σκαρφιστούν από το πουθενά και θα τις ζήσουν με φαντασία και μαγεία, όπως μόνο εκείνα ξέρουν.Και το τέλος της ημέρας θα τα βρει γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις.. αλλά και μια γλυκιά κούραση.

Ένα ζεστό μπάνιο, η απαλή φροντίδα της μαμάς και ένα παραμύθι είναι όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν ένα όμορφο ύπνο και να ξυπνήσουν για να κατακτήσουν μία ακόμα ημέρα. Και όλα αυτά ξεκινούν με ένα απαλό άγγιγμα στη μύτη!

Να, πώς…

Η NIVEA Creme έκανε πάλι τα μαγικά της και μας επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι δεν την αγαπάμε μόνο για την άριστη ποιότητά της αλλά πάνω από όλα για την απόφασή της να φροντίζει για όμορφες οικογενειακές στιγμές. Απόδειξη, οι συλλεκτικές παραμυθένιες συσκευασίες με τους 4 αγαπημένους ήρωες των παιδιών που και φέτος θα τα παρασύρουν στις πιο όμορφες περιπέτειες, χαρίζοντας μαζί πολύτιμα μαθήματα.

Η θαρραλέα Mia, ο στοργικός Leo, ο πάντα πιστός λαγός και η μικρή νεράιδα που μεταμορφώνει τα πιο απλά πράγματα σε μαγικά, θα συνθέσουν και πάλι ένα ξέγνοιαστο, μαγικό αλλά και σοφό κόσμο για να τον απολαύσουν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και εμείς.

4 μαγικές και διδακτικές ιστορίες

Οι περιπέτειες του Leo στα Μαξιλαροβούνια

Η Mia και το χαμένο μαγικό ραβδί

Το ταξίδι της Mia και της Νεράιδας

Ο Leo κάνει άλμα

Η Mia, ο Leo και ο πυρετός του Κούνελου

Ο Leo και ο Κούνελος πάνε για σκι

Αυτά τα παραμύθια θα κάνουν διασκέδαση και τις ώρες της πολύτιμης καθημερινής φροντίδας των παιδιών. Η NIVEA Creme αποτύπωσε στις συσκευασίες της το παραμύθι και τους αγαπημένους ήρωες. 4 ευφάνταστες δημιουργίες που θα λατρέψουν τα παιδιά σε μία κρέμα που οι μαμάδες λατρεύουμε. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Κι όμως υπάρχει….
Επειδή η δημιουργικότητα, η φαντασία και το παιχνίδι δεν σταματούν ούτε στιγμή, στο ειδικό site που έχει σχεδιαστεί, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν εκτός από τα όμορφα εικονογραφημένα παραμύθια και πολλά διαδραστικά παιχνίδια, ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους και για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, φυσικά με τους ίδιους αγαπημένους ήρωες να πρωταγωνιστούν.

Ο μαγικός κόσμος της NIVEA ξετυλίγεται.. και όλα ξεκινούν με το απαλό άγγιγμα της μύτης!