Μοναδικά αντιφλεγμονώδη προϊόντα χωρίς κορτιζόνη και οινόπνευμα. Υποαλλεργικά, με σιλανόλες υαλουρονικού οξέος, έλαιο πυρήνων βερίκοκου και αλόη. Εκτός από την αντιφλεγμονώδη δράση τους, αναζωογονούν, προστατεύουν, και ενυδατώνουν τα ερεθισμένα δέρματα.
Ιδανικά για δέρματα που ερεθίζονται εύκολα από κλιματολογικές συνθήκες ή έχουν ερεθιστεί από δερματολογικές θεραπείες. Εξαφανίζουν τους ερεθισμούς (κοκκινίλες) σε πρόσωπο και σώμα. Κατάλληλα και για τις ευαίσθητες περιοχές μωρών και ενηλίκων.
Η αίσθηση υπερθέρμανσης του δέρματος και το αίσθημα τραβήγματος αποτελούν βασικά συμπτώματα δερματικής ευαισθησίας, ορατά αποτελέσματα της οποίας είναι η ξηροδερμία και το ερύθημα. Στις περιπτώσεις αυτές απαιτείται άμεση ενυδάτωση με απολύτως ασφαλή δερματολογικά προϊόντα. H Εrycalm Lotion είναι άριστο προϊόν, κατάλληλο για την απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα καθαρισμού η λοσιόν Εrycalm με εκχύλισμα αλόης, απαλύνει και ανακουφίζει το δέρμα χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση «τραβήγματος». H Εrycalm Lotion είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του ευαίσθητου και ευερέθιστου δέρματος. Με μια απλή κίνηση, το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη καθαρίζουν τέλεια χωρίς να απαιτείται τρίψιμο και το δέρμα παραμένει μαλακό και απαλό. Δεν ξεπλένουμε την λοσιόν από το πρόσωπο διότι το προϊόν έχει μελετηθεί ώστε να μην προκαλεί ξηρότητα και να επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα το pH του δέρματος. Δεν περιέχει αλκοόλη, σαπούνι, χρώματα ή αλλεργιογόνους παράγοντες. Είναι ακίνδυνη, υποαλλεργική ακόμα και για τα πλέον ευαίσθητα δέρματα των βρεφών και παιδιών. Έχει υποστεί αυστηρούς δερματολογικούς ελέγχους και όλα τα γνωστά tests αλλεργίας.
Bottle 400ml
Erycalm Crème Η σύνθεση της Erycalm Crème αναπτύχθηκε με γνώμονα την ολοκληρωμένη φροντίδα του ευαίσθητου και ευερέθιστου δέρματος. Απορροφάται άμεσα χωρίς να λιπαίνει την επιφάνεια του δέρματος. Συγκεκριμένα περιέχει:
–  Σιλανόλες υαλουρονικού οξέος: Οι σιλανόλες αναστέλλουν την παραγωγή των ουσιών που ευθύνονται γα τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις και  ενυδατώνουν ενεργά αυξάνοντας την κυτταρική διαίρεση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τους ινοβλάστες που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και αυξάνουν την ελαστικότητα του
–  Έλαιο πυρήνων Βερίκοκου: Πλούσιο σε βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, πλούσιο σε πολύτιμα λιπαρά οξέα που δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, αυξάνοντας την στεγανότητα της κεράτινης στοιβάδας και την ενυδάτωση. Επιταχύνει την αναδόμηση της επιδερμίδας. –  Λιποαμινοξέα: Διατηρούν και επαναφέρουν το φυσιολογικό ph της επιδερμίδας.
Tube 40ml
ΝΕΟ: Τώρα και εμπλουτισμένα μαντηλάκια με όλα τα συστατικά της Erycalm Lotion για φρεσκάρισμα και καθάρισμα του ευαίσθητου δέρματος όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center και στα συνδεδεμένα με την ΙΝΠΑ Α.Ε. φαρμακεία.
Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.», τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014 Facebook