H Pharmasept σας παρουσιάζει την ολοκληρωμένη της σειρά βρεφικής φροντίδας υψηλής ποιότητας.  Η σειρά Pharmasept baby care φροντίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Χωρίς αλλεργιογόνα, σαπούνι & parabens.
Η σειρά περιλαμβάνει:
Kλινικά μελετημένο και κατάλληλο για καθημερινή χρήση, το Tol Velvet Baby Mild Bath είναι ένα φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς σαπούνι, αλλεργιογόνα και parabens, που καθαρίζει απαλά σώμα & μαλλιά και δεν τσούζει τα μάτια. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα (γάλα Βρώμης, απαλό λάδι Καλέντουλας), ενυδατικούς παράγοντες καθώς και ευεργετική για το δέρμα Βιταμίνη F, ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ξηρότητα & ερεθισμούς. Με ουδέτερο pH7 και ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα σε παιδιά και βρέφη.
Το Tol Velvet Baby Soft Milk Bath είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, με υποαλλεργική σύνθεση χωρίς σαπούνι & SLES/SLS και είναι κατάλληλο για χρήση από την πρώτη κιόλας ημέρα. Καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει και περιέχει πολύτιμα θρεπτικά και καταπραϋντικά έλαια (Χαμομήλι, Βρώμη, Καλέντουλα).  Παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με φυσικά λιπαρά οξέα Ω3 – Ω6 που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, Προβιταμίνη Β5 και συμπυκνωμένο εκχύλισμα Aloe Vera για extra ενυδατική και καταπραϋντική δράση.
Βρεφικό υποαλλεργικό λάδι ενυδάτωσης και φροντίδας, με 100% φυσική σύνθεση χωρίς παράγωγα πετρελαίου (παραφινέλαιο). Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που αποτρέπουν την αφυδάτωση, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και χαρίζουν ελαστικότητα & απαλότητα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και στην περιποίηση της νινίδας.
Κλινικά μελετημένη κρέμα ενυδάτωσης, κατάλληλη για το πρόσωπο & το σώμα. Με 100% φυσική σύνθεση και απαλή υφή, η Tol Velvet Baby Soothing Cream καταπραΰνει άμεσα από ερεθισμούς & κοκκινίλες και είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο βρεφικό ή ατοπικό δέρμα. Η ειδικά μελετημένη της σύνθεση περιέχει φυτικά εκχυλίσματα (γάλα Βρώμης, λάδι Καλέντουλας, βούτυρο Καριτέ), που περιποιούνται, θρέφουν και επαναφέρουν την χαμένη υγρασία του δέρματος, Βιταμίνη Ε και φυσικά πολυακόρεστα Ω3-Ω6 για ενδυνάμωση και προστασία της παιδικής επιδερμίδας.
Κλινικά μελετημένη και με αδιάβροχη υποαλλεργική σύνθεση, η Tol Velvet Extra Calm Cream είναι μια προστατευτική κρέμα για καθημερινή αλλαγή της πάνας που προλαμβάνει τα συγκάματα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ενισχύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Το εκχύλισμα Βρώμης και το λάδι Χαμομηλιού βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του συγκαμένου δέρματος και ανακουφίζουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Περιέχει επίσης Προβιταμίνη Β5 για εντατική ενυδάτωση, φυσικά πολυακόρεστα Ω3-Ω6 και 5% οξείδιο του ψευδαργύρου, το οποίο λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας του δέρματος από τις μολύνσεις.
Δερματολογικά ελεγμένα παιδικά μαντηλάκια, χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό του προσώπου και των χεριών στο σχολείο, το παιχνίδι ή την εκδρομή. Εμπλουτισμένα με Aloe Vera, έλαιο Χαμομηλιού, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη & Βιταμίνη Ε, είναι ιδανικά για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην βόλτα, το ταξίδι, το σπίτι και το σχολείο. Με υπέροχο άρωμα φρούτων και πρακτική συσκευασία με διπλό κούμπωμα ασφαλείας.
Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα νέα μπείτε στο:Pharmasept baby care και https://www.facebook.com/Pharmasept/?fref=ts