Μια μαμά τριών παιδιών – του 7χρονου Milam, του 4χρονου Cale και της 17 μηνών Maramaylee-  από το Τέξας έχει περάσει τον θηλασμό σε ένα νέο επίπεδο.
Η Carlee Benear κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες την δείχνουν να θηλάζει το μωρό της ενώ κάνει γιόγκα.  Άρχισε να ασκεί γιόγκα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και φαίνεται ότι από τότε, δεν έχει σταματήσει καθόλου.
«Το να είσαι μαμά και συνέχεια στο σπίτι με τα παιδιά, δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Ένιωθα ότι χρειαζόμουν κάποια απελευθέρωση. Η γιόγκα ήταν η καλύτερη ανακάλυψη για μένα και την οικογένειά μου. Η πρακτική με απογείωσε.  Επιβιβάστηκα με τα παιδιά μου, σε ένα απίστευτο ταξίδι αυτοανακάλυψης» δήλωσε η Benear.
Όταν έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδί, την Maramaylee, η Benear συνέχισε την γιόγκα σε όλη σχεδόν την διάρκεια της εγκυμοσύνης νιώθοντας -όπως λέει- μια ιδιαίτερη σχέση με την αγέννητη κόρη της. Αυτός ο δεσμός συνεχίστηκε μετά τη γέννηση της μικρούλας Maramaylee.
«Από τότε που γεννήθηκε είμαστε αχώριστες. Μετά από λίγες εβδομάδες κοιτάζοντας κάθε κίνηση της, αισθάνθηκα την ανάγκη να επιστρέψω στο χαλάκι μου και στην γιόγκα. Ο θηλασμός κάνοντας γιόγκα ήρθε αβίαστα. Μερικοί άνθρωποι χαλαρώνουν καθισμένοι σε μια καρέκλα ή σε έναν καναπέ, εγώ βρίσκω την χαλάρωση μέσα από στο σώμα μου.  Δεν θηλάζω πάντα τη Maramaylee ενώ κάνω γιόγκα. Απολαμβάνουμε κάθε στιγμή που είμαστε μαζί. Απλά, μερικές φορές χρειαζόμαστε επαφή με ενέργεια αντί για επαφή με τα μάτια».  
Ωστόσο τονίζει ποτέ δεν θα έκανε τίποτα για να θέσει τα παιδιά της σε κίνδυνο. «Τα παιδιά μου λατρεύουν την γιόγκα, έχει εμπνεύσει την εμπιστοσύνη τους. Εξασκούνται μόνα τους καθημερινά. Μπορεί σε μερικούς να φαίνεται περίεργο ή αδύνατο, ιδιαίτερα σε ένα μη εκπαιδευμένο μάτι.  Αυτό βέβαια μέχρι να ανακαλύψετε πώς γίνεται και τι δυνατότητες έχει το σώμα μας όταν εξασκηθεί καλά».

Με τις φωτογραφίες της να κάνει γιόγκα ενώ θηλάζει το μωρό της κέρδισε πάνω από 61.000 followers στο  Instagram.  Σκοπός της όπως δηλώνει είναι… «Να φυτέψω ένα σπόρο έμπνευσης. Αν καταφέρω να εμπνεύσω έστω και έναν, θα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Μετακινήστε το σώμα σας, εξερευνήστε το μυαλό σας, βρείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους και φροντίστε τον εαυτό σας. « Δείτε το υπέροχο βίντεο της